Welkom op het Katten Prikbord, een forum voor alles over katten.

Royal Canin - BANNER - 468x60
Hier kunt u zich voorstellen aan de andere prikkers van dit Katten Prikbord.
door caicai2017 ma 28 jan 2019, 08:22
Sinds hij de competitie is binnengegaan, is Westbrook toegewijd om de jeugd te inspireren door zijn liefdadigheidswerk en zijn boodschap aan hen is altijd geweest: "Waarom niet ik? Waarom niet je dromen volgen? "Daarom daagde Adidas Falcon Femme hij het designteam van Jordan Brand uit om een ??premium performance-schoen te maken met een laagdrempelige prijs.
"Als vader was het belangrijk om mijn signature schoen beschikbaar te hebben in volledige familieomvang. Je ziet dat niet vaak met sportschoenen, maar voor mij draait het allemaal om het inspireren van de volgende generatie. Dat betekent ook dat de schoen betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor Adidas Superstar Womens mensen over de hele Adidas Deerupt Mujer wereld ", zegt Westrbook. De Why Not Zer0.2 releases in herenmaten wereldwijd op 10 januari en in alle maten later deze maand. Lees meer over de inspiratie achter de colorway van de "Future History" op air.jordan.com.De Nike Air Max 720-eenheid is de hoogste Airbag uit de geschiedenis. Het is ook de nieuwste prestatie van Nike's Air Manufacturing Innovation-team. De resulterende schoen is echter een bewijs Nike Air Max Tn Mujer van hoe die groep samenwerkt met andere facetten van het Nike-ontwerp. Van kleur tot materialen, er is schoonheid in een synergetische benadering. "Kleur moet bijvoorbeeld een balans vinden tussen het versterken van de technologie en het maken van een eigen statement", zegt Courtney Dailey, Nike VP van Color Design. De Nike Air Max 720 "Northern Lights" -kleuren verschijnen op 1 februari in beperkte hoeveelheden bij geselecteerde Nike Air Max 97 Womens Nike winkels, de SNKRS- en SNEAKRS-apps en geselecteerde wereldwijde detailhandelaren. De Nike Air Max 720 "Sunrise" en "Sunset" -kleuren worden op 21 februari vrijgegeven voor Nike + -leden. De Nike Air Max 720 "Total Eclipse," "Sea Forest" en "Pink Sea" "colorways brengen 28 februari in gelimiteerde hoeveelheden uit op nike.com en selecteren wereldwijde retailers. Louie Lopez, dat het elite-bedrijf van Adidas Falcon Womens pro skaters met een signature Adidas Ultra Boost Mujer Converse-schoen combineert, is klaar om de nieuwste signature skate-versie van het merk te debuut in bijna zes jaar: de Louie Lopez Pro De schoen is een unie van legendarische silhouetten uit de Converse-lijn, gemaakt door Louie naast het Converse ontwerpteam voor een silhouet dat trouw is aan zijn specificaties, zowel voor als buiten het bord. Hij begon met een Chuck Taylor All-in-One Star-buitenzool Nike Air Max 270 Mujer - het Converse-element waar Louie steeds weer naar terugkeert, omdat hij zegt dat het zijn bordgevoel maximaliseert.
Kijkend door de Converse-archieven, werd Lopez aangetrokken door een tennis silhouet uit de jaren '70 met een butted naad boven constructie die zachtere lijnen bood. Het is een stijlelement dat tegenwoordig niet in de meeste skateschoenen te vinden is.
Lopez wilde enkele van de esthetische Nike M2k Tekno Heren functies van twee andere Nike Air More Money Hombre Converse-klassiekers lenen: de One Star CC Pro en de Breakpoint Pro. Het resultaat: drie silhouetten gecombineerd, een creatief ontwerp dat past bij zijn vindingrijkheid op het bord.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

Recente Topics

Twitter

Over ons

Kattenabc.nl is de ontmoetingsplek voor iedereen die katten een warm hart toedraagt. Laten we het hier samen gezellig houden!

Registreer u vandaag nog om ook van dit forum gebruik te maken.

Kattenabc.nl

Welkom op het Katten Prikbord!
cron